Faqe Hyrëse

  Mirë se vini në DataDiggers Shqipëri!

  Paneli online DataDiggers është vendi ku ju fitoni shpërblime duke plotësuar anketa të ndryshme online në kompjuterin, smartfonin ose tabletin tuaj, kurdo që të keni pak kohë të lirë, për sa kohë jeni të lidhur në internet.

  Pse duhet të regjistroheni në panelin tonë:
  • fitoni para për çdo anketë të plotësuar me sukseses,
  • keni mundësinë të ndani mendimet tuaja rreth sa të mira ose sa pak të mira janë produktet dhe shërbimet që ju përdorni çdo ditë dhe ...
  • ju mund të influenconi në mënyrën se si ato do të jenë në të ardhmen! Për më tepër:
  • plotësimi i anketave online është argëtues dhe i thjeshtë, i mundshëm në çdo kohë ju keni pak kohë të disponueshme dhe kudo që jeni: në shtëpi, në punë, në pazar, kur jeni me miqtë tuaj ose kur vizitoni të afërmit tuaj 🙂
  • regjistrimi në panel dhe anëtarësimi janë të lira!
  • ju mund të anuloni lehtësisht llogarinë tuaj në çdo kohë me vetëm një klik.
  Temat më të shpeshta janë në lidhje me: telefonin tuaj, makinën tuaj, çfarë pëlqeni për të ngrënë ose pirë, ku dëshironi të udhëtoni, filmat që preferoni dhe shumë, shumë të tjera. Kështu që, regjistrohuni tani ose, nëse keni tashmë një llogari, mirë se erdhët sërish!

  Sorry, you can't to browse this website.

  Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

  Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome