Shpërblime

Çfarë mund të fitojë?

Për çdo anketë online ju me sukses të plotësoni ju të merrni paratë direkt në llogarinë tuaj anëtare. Shuma ju fitoni varet nga gjatësia e parashikuar e intervistës dhe ajo është treguar gjithmonë në çdo letër ftesë studim ne ju dërguar me email. Ju lutem mos harroni se vetëm sondazhet finalizuar me sukses shpërblehen. Mund të ndodhë që ju nuk kualifikohen për një studim të caktuar, në këtë rast ju nuk do të fitoni një shpërblim. Ne jemi gjithmonë të përpiqet për të ju dërgojnë studimet që janë të përshtatshme për profilin tuaj, prandaj është e rëndësishme për të ruajtur profilin tuaj përditësuar në çdo kohë.

Në përfundim, sistemi është shumë e thjeshtë: studimet më të përfunduar me sukses, sa më e lartë shuma që ju fitoni! Pasi të keni mbledhur 10 euronë llogarinë tuaj ju lehtë mund të tërhiqni paratë tuaja duke përdorur ndonjë nga metodat e pagesës të përmendura më poshtë:

  • PayPal: PayPal është një sistem i transferimit të parave që u lejon përdoruesve të transferojnë para nga llogaritë e tyre PayPal në llogaritë e tyre bankare ose të paguajnë në tregtarët e ndryshëm në internet. Lexo më shumë në PayPal këtu.
  • Kartat e-Dhuratë nga Amazon.de: Bono elektronike të dhurata që mund t’i përdorni për të marrë zbritje kur pazaret nga Amazon.de. Shuma minimale e kërkuar për të blerë këtë kuponë është 10 euro.
  • Kartat e-Dhuratë nga G2A.com: Bono elektronike të dhurata që mund t’i përdorni për të marrë zbritje kur pazaret nga G2A.com. Shuma minimale e kërkuar për blerjen e këtij vauçeri është 10 euro.

Tërheqjen e parave tuaja është shumë e thjeshtë:

  1. Identifikohu në llogarinë tuaj
  2. Klikoni në tab “Shpërblime” të paraqitura në krye.
  3. Zgjidhni metodën e theksuar bazuar në vlerën e shpërblimit në llogarinë tuaj.
  4. Lexoni udhëzimet si duhet.
  5. Klikoni mbi “reedem tani”.

Shënim: Pasi të blini, ne do të marrim kërkesën tuaj në platformën tonë. Ne do të verifikojmë llogarinë tuaj, kontrolloni bilancin dhe do t’ju paguajmë shpërblimet me metodën tuaj të zgjedhur brenda 24 orëve.

Për çdo informacion të mëtejshëm, mos hezitoni të na kontaktoni, dedikuar ekipi juaj mbështetje panel është më shumë se të lumtur për të ndihmuar.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome